Manisha

"Chaan & Semih, jullie zijn geweldig heren! Vanaf het moment dat wij elkaar hadden gesproken tot op de dag zelf hebben jullie je voor de volle 100% ingezet!! Jullie hebben meegedacht, ingespeeld op al onze wensen en dat heeft geresulteerd tot een royal rollup banner👌🏽💯 En daarbij was jullie service buitengewoon uitmuntend! Klasse heren, blijf zo doorgaan 👏🏽"

Ashvin - Totaalfotografie

"Een organisatie die echt een hart heeft voor zijn klanten! Trots dat mijn bedrijfTOTAALFOTOGRAFIE zich in hun netwerk mag begeven."

Anouk -

Nouks Visuals

"Super vriendelijke en behulpzame mannen die weten waar zij het over hebben. Een waar feestje om mee te mogen samenwerken!"

Chaya

"Fijne organisatie en gezellige mensen die goed naar je wensen luisteren!"

Warishna -

Art by Warishna

“Tussen alle hectiek door heb ik mogen meehelpen aan een loveshoot georganiseerd door Kismat Party (Chaan Soekhan & Semih Gürbüz)
Als dank voor onder andere mijn inzet een geweldige goodiebag mogen ontvangen! Super dankbaar om jullie te mogen leren kennen, en dankbaar voor jullie goodiebag. Ik doe vaak meehelpen met organisatie’s. Maar dit is echt voor het eerst dat je zo wordt bedankt!
De foto’s ware al snel binnen en waren verzorgd door Anouk! Toffe en zeker prachtige foto’s mogen bewonderen!!
Geweldig om te zien en zeker dankbaar voor jullie mooie werk!! Alles tot in de puntjes geregeld! Ik begon met een heerlijke bak koffie, en startte met het eerste koppel voor visagie. Vervolgens heb ik nog het haar van een tweede koppel gedaan! Daarnaast ook nog heerlijk geluncht met heerlijke luxe belegde broodjes!”